Dödahavssalt

Dödahavssalt

Dödahavssalt är ett salt som används flitigt i hudvård. Saltets mineralämnen verkar avgiftande och anses lindrande för eksem och psoriasis och kan vara ett naturligt alternativ till kortison.

Dödahavssalt används i bad och fotbad; ca 100 g – 250 g för ett normalt bad.

Salt i mindre doseringar verkar fuktighetsbevarande på huden.

Kornstorlek: Grovmalet (2-3 mm).

INCI

Maris Sal

Ursprung

Jordanien / Israel

Förpackning

Påse

Leror & salter

Prenumerera på Organic Makers nyhetsbrev.