Om oss

Om Organic Makers

Organic Makers är stället för dig som vill ha produkter och råvaror för hudvård som är garanterat ekologiska och etiska. Vi som står bakom Organic Makers heter Daniel Carlsson och Josefin Kvist. Vi utvecklar och handtillverkar sedan några år tillbaka vårt eget ekologiska och etiska mikro-hudvårdsmärke (The Organic Oil Co.), och ett naturligt steg för oss var dela med oss av alla fantastiska ekologiska och etiska råvaror som vi letat upp med ljus och lykta. Vi ställer väldigt höga krav, såväl kvalitetsmässigt som ekologiskt och etiskt, på våra råvaror. Det kan du läsa mer om i inlägget ‘Våra råvaror – vår kvalitet’, i bloggen.

Vi vill att det ska vara enkelt och självklart att välja naturligt och ekologiskt. Förstår man innehållet i de produkter man använder dagligen, är det också lättare att göra ett medvetet val. Så vi tror och hoppas att fler kommer att upptäcka hur inspirerande och lustfyllt det är att tillverka sin egen bashudvård!

Där det behövs är vi noga med att råvarorna är rättvist handlade och inte har producerats på bekostnad av andra människor och samhällen. Ju fler vi blir som väljer ekologiskt och rättvist, desto bättre kommer vi och vår värld att må.

I webbshoppen hittar du det mesta du behöver för att alltid kunna skippa syntetisk hud- och hårvård. Och det tillkommer hela tiden nya produkter! I receptbloggen delar vi med oss av recept, tips och inspiration. Har du egna tips, förslag på ekologiska ingredienser eller andra frågor, kontakta oss på info@organicmakers.se

/Daniel & Josefin, Organic Makers