Mitt konto

Logga in på ditt konto eller skapa ett konto här!

Du behöver inte vara inloggad på ditt konto varje gång du gör en beställning. Ange den e-postadress som är kopplad till ditt konto när du beställer, så hamnar beställningen automatiskt på ditt konto! Logga in kan du göra när du vill kolla din spårningslänk, dina tidigare ordrar, se om det finns nytt bonusmaterial eller om du behöver vara inloggad för att använda en rabatt- eller bonuskod.

Logga in

OBS! Du kan bara kan skapa ett konto om du har gjort en beställning. Använd länken till "skapa konto" i din orderbekräftelse, eller använd den e-postadress du gjorde din beställning med här i efterhand, och välj ett lösenord:

Registrera

När du skapar ett konto accepterar du att ta emot epost med erbjudande baserat på dina köp. Du kan närsom helst välja att avsluta utskick i kontoinställningarna. Läs mer om villkoren här.

När du väljer ha ett konto hos oss använder vi bara de uppgifter som vi måste hantera för att administrera din beställning. Skillnaden är att vi kan ge dig bonusar på dina samlade köp, tillgång till exklusivt material och specialerbjudande. Vi jobbar på att ge dig som trogen kund en bättre och bättre upplevelse och service. Läs mer om konto hos Organic Makers här >

Bonusmaterial & Nedladdningar

Torrhetsgrad & egenskaper av vegetabiliska oljor, tabell

Som kund hos oss får du ladda ner vår praktiska oljeguide i PDF-format helt gratis!
Ladda ner vår oljeguide som PDF

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Missa inga nyheter eller erbjudande!