Så här gör du dina egna läppbalsam med Organic Makers DIY KIT Lip Balms / Cerat! – Video!

Gör dina egna läppbalsam – The movie!

Vi har tagit fram ett färdigt paket för DIY läppbalsam / cerat! Ekologiska ingredienser, glasbägare, glasstav, cerathylsor och etiketter till 12 st cerat finns i paketet. Bara att sätta igång!

Instruktioner med följer i paketet, och för att göra det ännu enklare har vi även gjort en liten film som visar hur det går till!

Det enda momentet man behöver ta lite extra hänsyn till är det där med att inte fylla hylsorna ända upp från början. Då kan nämligen massan sjunka in lite kring ”uppskruvningspinnen” och det blir ett litet hål i mitten av ceraten. Detta påverkar inte funktionen nämnvärt, men för perfekta cerat lämnar du den översta lilla biten (från toppen av pinnen till toppen av hylsan ungefär) vid första fyllningen, sätter tillbaks blandningen i vattenbadet och väntar ett par-tre minuter innan du fyller ända upp! På så sätt fyller du igen det lilla hålet som bildats i mitten.

[/spb_text_block]

DIY KIT Läppbalsam / Cerat

Med Organic Makers färdiga DIY-paket för läppbalsam gör du enkelt 12 st ekologiska vårdande och skyddande cerat av bästa kvalitet. Allt du behöver finns i paketet, det är bara att följa de medföljande instruktionerna! Redo att prova? Paketen i tre varianter hittar du i webbshopen:

DIY KIT Cerat – Morot & Apelsin / Ingefära

DIY KIT Cerat – Tefrö & Eukalyptus / Mint

DIY KIT Cerat – Naturella

Lycka till!

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*