Gör egna cerat med Organic Makers DIY KIT – Video!

Gör egna cerat med Organic Makers DIY KIT – Video!

Vi har tagit fram ett färdigt kit som innehåller allt du behöver för att göra 12 st ekologiska läppbalsam/cerat! Paketet innehåller ekologiska ingredienser, glasbägare, glasstav, cerathylsor och etiketter till 12 st cerat.

Instruktioner med följer i paketet, och för att göra det ännu enklare har vi även gjort en liten film som visar hur det går till!

Det enda lite pilliga momentet är det där med att inte fylla hylsorna ända upp från början. Då kan nämligen massan sjunka in lite kring ”uppskruvningspinnen” och det blir ett litet hål i mitten av ceraten. Detta påverkar inte funktionen nämnvärt, men för perfekta cerat lämnar du den översta lilla biten (från toppen av pinnen till toppen av hylsan ungefär) vid första fyllningen, sätter tillbaks blandningen i vattenbadet och väntar ett par-tre minuter innan du fyller ända upp! På så sätt fyller du igen det lilla hålet som bildats i mitten.

Spana in filmen så ser du exakt hur det går till! Lycka till med din cerattillverkning!

DIY KIT Läppbalsam / Cerat

Med Organic Makers färdiga DIY-paket för läppbalsam gör du enkelt 12 st ekologiska vårdande och skyddande cerat av bästa kvalitet. Allt du behöver finns i paketet, det är bara att följa de medföljande instruktionerna! Redo att prova? Paketen i tre varianter hittar du i webbshopen:

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *