Har du handlat hos oss? Bli medlemskund för att få fina erbjudanden och bonusmaterial!

Så här fungerar ett medlemskonto hos Organic Makers

Har du handlat kan du välja att bli medlem direkt i anslutning till ditt köp (instruktioner finns i din orderbekräftelse), eller genom att i efterhand skapa ett konto med den e-postadress du gjort din eller dina beställningar. När du skapar ett konto samlas även dina tidigare beställningar med denna e-postadress på “mitt konto”-sidan.

Genom att skapa ett medlemskonto hos Organic Makers får du tillgång till “Mitt konto”-sidan, där du kan se dina tidigare beställningar och status på ev. pågående ordrar.

På din medlemssida lägger vi även ut ev. medlemskampanjer, medlemspriser och material speciellt för dig som är medlem. Med ett medlemskonto godkänner du att vi skickar e-post till dig som är relevant för ditt medlemsskap. Du kan när som helst tacka nej till att få e-post genom att avprenumerera på utskicken i avprenumereringsalternativet i varje utskick.

Du behöver inte vara inloggad eller logga in i kassan när du handlar hos oss, även om du är medlem. Använd bara den e-postadress som är knuten till ditt medlemskonto, så hamnar din beställning automatiskt på ditt konto, och finns där när du loggar in! Vissa erbjudanden och kampanjer kräver dock att du är inloggad på ditt konto för att gälla, information om detta får du i så fall i varje kampanj.

Dina uppgifter används bara för att administrera ditt medlemsskap och för utskick från Organic Makers. De delas aldrig med tredje part.

Läs mer om våra köpvillkor & integritetspolicy här>

Organic Makers Socialt

I våra sociala medier lägger vi ofta ut material som du bara hittar där, t.ex instuktionsfilmer och snabbrecept. Följ oss för att inte missa något!

Inte kund?

Ett medlemskonto är ett kundlogin som ger fördelar för dig som är kund hos oss. Du kan därför inte bli medlem om du inte är kund hos oss än.

Är du inte kund än men vill få nyheter, tips och info om kampanjer! Prenumerera på vårt nyhetsbrev längst ner på sidan!

Som kund får du automatiskt vårt nyhetsbrev och kundbrev, och behöver inte prenumerera.

Så här skapar du ett medlemskonto direkt efter köp:

I din orderbekräftelse får du en länk till att skapa ett medlemskonto; det är bara att klicka på länken och välja lösenord! Klart!

Så här skapar du ett medlemskonto i efterhand eller utan länk:

Gå till “Mitt konto”. Du hittar länken till “Mitt konto” överst till höger på organicmakers.se
I rutan “Skapa nytt medlemskonto” fyller du i den e-postadress med vilken du gjort din beställning/dina beställningar och väljer ett lösenord.