Färdiga DIY KIT – ceratpaket!

DIY KIT lip balms, ceratEnklare – eller roligare- än så här kan det knappast bli! Organic Makers färdiga DIY-kit för lip balms/cerat innehåller allt du behöver för att göra 12 st ekologiska cerat av superkvalitet! Fyllda med verksamma vegetabiliska oljor, vax och örtextrakt gör du enkelt cerat till hela familjen och vänkretsen. Eller, hehe, så behåller du alla själv!

Kitet är ju såklart också en perfekt present eller julklapp till de pyssliga och ekomedvetna!

Vi har även gjort en liten film som visar hur du tillverkar ceraten! Den hittar du i det här inlägget >>

Det finns tre kit att välja mellan:

Spara

Spara

Spara

DIY KIT ceratpaket morot apelsin ingefära

DIY Lip Balms med morot, apelsin och ingefära

Cerat med morotsextrakt som innehåller karotener och lykopen som är effektiva antioxidanter för huden. Jojobaolja och solrosolja ger mjukhet och lyster. Kakaosmör är packat med välgörande polyfenoler och ger en härlig konsistens åt ceraten. Veganskt candelillavax ger fasthet och skydd och verkar fuktighetsbevarande. Med antioxidant rosmarin som förlänger hållbarheten på ceraten. Doft av apelsin & ingefära.

Köp DIY KIT cerat, Morot & apelsin / ingefära i webbshopen >

DIY KIT ceratpaket tefrö eukalyptus mint

DIY Lip Balms med tefrö, eukalyptus & mint

Cerat med tefröolja med vårdande egenskaper och en lätt känsla. Jojobaolja och solrosolja ger mjukhet och lyster, och kakaosmör är packat med välgörande polyfenoler och ger en härlig konsistens åt ceraten. Bivax ger fasthet och skydd och verkar fuktighetsbevarande. Med antioxidant rosmarin för hållbarhet och doft av eukalyptus och mint.

Köp DIY KIT cerat, Tefrö & eukalyptus / mint i webbshopen >

DIY Lip Balms naturella (utan doft)

Cerat med välgörande vegetabiliska oljor och vax. Jojobaolja och solrosolja ger mjukhet och lyster. Kakaosmör är packat med välgörande polyfenoler och ger en härlig konsistens åt ceraten. Veganskt candelillavax ger fasthet och skydd och verkar fuktighetsbevarande. Med antioxidant rosmarin för hållbarhet. Utan tillsatt doft för känslig hud. Eller doftsätt ceraten själv med eteriska oljor!

Köp DIY KIT cerat, Naturella i webbshopen >

Varje kit innehåller ekologiska ingredienser till 12 st cerat: en flaska med oljeblandning (oljor+antioxidant+ev. doft), en påse kakaosmör och en påse vax, samt en 100 ml värmetålig glasbägare, en värmetålig glasstav för omrörning, 12 st cerathylsor, 12 st färdigtryckta etiketter och steg-för-steg instruktion.

Bara att sätta igång och skapa!

Spara

1 Kommentar

  1. Charlotte klaxman 18 november, 2016 Svara

    Hej en fråga: kan jag blanda i lite av karanjaolja i kitet med lipbalm (ingefära apelsin) för att få lite solskydd?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*