5-stegs-hudvårdsrutin

5 steg för den perfekta hudvårdsrutinen!

Skapa din hudvårdsrutin med egengjorda proffsiga produkter eller rena råvaror. Här kommer tips på hur du kan lägga upp den perfekta rutinen. Du kan så klart anpassa stegen och göra dem fler eller färre efter egna behov.

Steg 1

RENGÖRING

Grunden för hela rutinen, lås inte in gammal smuts i huden! På kvällen är det bra att tvätta av dagens smuts, föroreningar och eventuellt smink med en eller flera milda rengöringsprodukter. På morgonen räcker det med ljummet vatten eller en mild rengöringsgel.

Steg 2

TONER (VALFRITT)

Använd sedan valfritt ekologiskt hydrolat som tar bort eventuella rester av rengöring & smuts samtidigt som det återfuktar och stärker huden!

Steg 3

FUKT/Essence

Använd en lättflytande produkt och applicera innan serumet för att förbereda huden med fukt för att lättare ta åt sig kommande steg/produkter.

Steg 4

serum

I detta steget tillför du produkter med aktiva ämnen som är det perfekta komplementet för att ge huden extra fukt & näring. Ett serum är som en extra koncenterad boost som används i liten mängd. Det finns både cremeserum och oljeserum. Vilket man använder är en smaksak.

Steg 5

olja & creme

I sista steget avslutar du med en ansiktscreme, du kan även kombinera det med en valfri vegetabilisk olja eller oljeserum. Detta kommer bevara & skydda huden inför kommande äventyr!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *