Workshop med Frukostfolket – DIY ansiktsolja

Workshop gör din egen ansiktsolja - organicmakers.se
Ovan: foto: Organic Makers,  Nedan: Foto: aprillaprill

Workshop DIY ansiktsolja - organicmakers.seWorkshop ekologisk ansiktsolja - organicmakers.seDIY ansiktsolja - organicmakers.seWorkshop DIY ansiktolja - organicmakers.se

I söndags hade vi en riktigt rolig dag hos oss på Saltimporten i Malmö! Bloggarna Johanna Bradford och Hanna Stefansson anordnar med jämna mellanrum Frukostfolket (@frukostfolket på instagram), vilket innebär en mysig kreativ träff med frukost och workshop, och i söndags var det dags för workshop hos oss på Organic Makers. Efter finfrukost och mingel höll vi i en workshop där man gjorde sin egen ekologiska ansiktsolja.

Först hade vi en liten föreläsning om alla våra ekologiska oljor och oljelösliga extrakt, hur de funkar i hudvård, och hur man komponerar sin egen perfekta ansiktsolja. Sen var det dags att blanda sin egen ansiktsolja med hjälp av de nyvunna kunskaperna.

Resultatet efter en stunds knåpande och funderande över ingredienser är en riktigt bra, helt ekologisk ansiktsolja, helt personlig anpassad!

Efter påsk 2016 kommer vi att ha ytterligare några DIY ansiktsolja-workshops. Datum är inte bestämda än, så håll utkik här i bloggen, på  vår facebook eller  instagram för att inte missa när vi släpper datum och biljetter!

Vill du knåpa ihop din egen ansiktsolja hemma har vi några förslag på recept i inlägget “Gör din egen ekologiska ansiktsolja – 4 olika recept“. Vill du ändra i recepten (alla oljor går att blanda med varandra) kan du ta hjälp av inlägget “Ekologiska oljor för hudvård – Stora fettsyreguiden“, där du kan läsa om alla våra ekologiska oljor och deras funktioner.

Läs andras inlägg om workshopen hos bloggarna Aprill Aprill, Lovelylife/en lång blondin, och frukostfolkets egen Hanna Stefansson på ELLE. Och på instagram hittar du #frukostfolket.

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Prenumerera på Organic Makers nyhetsbrev.